Idrætsklinik


Vi har den 1. februar 2018 startet et nyt tiltag på Ikast Fysioterapi & Træning - Idrætsklinikken Ikast. Idrætsklinikken er beliggenhed i de eksisterende lokaler i klinikken på Danmarksgade 5D, 7430 Ikast.

Hvad er det?

Idrætsklinikken er et tilbud til alle, hvor vi tilbyder en vurdering af en skade/problematik indenfor 24 timer på hverdage. Skaden kan være akut opstået eller være en overbelastning, der har generet over tid.

Vi har fokus på alle idrætsaktive, uanset niveau, hvor fællesnævneren er idræt, sport eller motion. 

Rent praktisk har vi gennem hele ugen åbne tider i kalenderen til at modtage patienter på Idrætsklinikken. Således kan skaden vurderes hurtigt samt relevant behandling og træning kan påbegyndes.

Hurtig udredning og vurdering af en skade, er ofte = hurtig tilbage til din idræt.

Det er ikke nødvendigt med en henvisning fra lægen, dvs. du har ikke behov for kontakt med din læge, inden du kommer her. Du kommer derved hurtigere til behandling/vurdering. Der er mulighed for tilskud til behandlingen hvis man er medlem af sygeforsikringen Danmark også uden henvisning fra lægen.

Er du patient på Idrætsklinikken, er der inkluderet ultralydsscanning ifm. undersøgelse og udredning. Chokbølge- og akupunktur behandling er også uden ekstra betaling.

Det er fysioterapeuterne Mikkel Koefoed Larsen og Ulrik Rau, som fast er tilknyttet Idrætsklinikken. Begge har idrætsfaglig efteruddannelse samt erfaring indenfor idrætsverdenen på elite niveau. Vi samarbejder selvfølgelig med klinikkens øvrige dygtige fysioterapeuter, hvor der er behov.

Vi har etableret et samarbejde med Sportstar College Ikast-Brande og Idrætsklasserne på Nordre Skole.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

 

 

 

Samarbejde med klub og idrætsforeninger

Ønsker du et samarbejde med din klub eller forening, så kontakt os og vi finder en aftale der passer jeres behov.

Eksempler på fordele og muligheder

  • Hurtig udredning og vurdering af en skade er ofte = hurtig tilbage til din idræt.
  • Mulighed for et oplæg I Jeres klub, omkring f.eks. skadesforebyggende træning eller akut skadesbehandling. Emne og indhold kan aftales nærmere.
  • God kommunikation med trænerne for at sikre bedst mulig sammenhæng. Dette kunne fx være i form af mail korrespondance eller lignende omkring status på spileren osv.

Har I andre ønsker /behov, tager vi en snak om dette og finder en løsning J

Så ring til os hvis ovenstående kan være relevant for jer eller I ønsker at vide mere.

Vi ser frem til at høre fra jer J

Idrætsklinikken Ikast
En del af Ikast fysioterapi & træning

 

Kontakt os i dag

UDVIKLET AF: SØGEMEDIER A/S - COOKIEPOLITIK