Stress coaching


Har du fået stress?

Mange oplever at få stress. Heldigvis behøver man ikke stå alene i et stressforløb. Hos Ikast Fysioterapi og Træning tilbyder vi et forløb, hvor du kan få hjælp til at håndtere din stress og komme godt ud på den anden side.

Fysioterapeut og stresscoach Kathrine Philipsen arbejder med en tilgang til stress, der favner både fysisk, mental og kognitiv stresshåndtering. Hvert forløb skræddersyes til lige netop dig.

I vores stressbehandling arbejder vi med:

  •                 Mentale strategier til stresshåndtering
  •                 Kropsøvelser til at styrke og få ro på kroppen
  •                 Forskningsbaserede principper for stresshåndtering
  •                 Mindfullness
  •                 Hypnose og hypno-terapi
  •                 Integral sexologiske tilgange

 

Vi hjælper dig gennem dit stressforløb, så du kommer bedre rustet ud på den anden side.
De fleste forløb strækker sig over 10 gange, men det er individuelt og kan tilpasses din situation.

 

Stress coaching udføres af certificeret stresscoach Kathrine Philipsen.

Kathrine Stege Philipsen er uddannet fysioterapeut, og har videreuddannelser indenfor psykologi, coaching, akupunktur, hypnose og sexologi. Hun har en Master i Humanistisk Sundhedsvidenskab, hvor hun udviklede konceptet ”Fysisk stresshåndtering”, som er en tilgang til stressbehandling, der favner og integrerer fysiske, kognitive og psykologiske perspektiver. Derudover er hun uddannet Stresscoach fra Maiken Matzau og har en diplomuddannelse i psykologi. Hun er uddannet integral sexolog fra Human Education Group, samt uddannet hypnotisør og akupunktør. Hun har desuden arbejdet med og undervist i meditation igennem de sidste 10 år.

I Kathrines professionelle virke mødes alle disse aspekter og behandlingsformer i en holistisk tilgang til stresspatienter, som har vist sig meget virkningsfuld og effektiv. Kathrine har således arbejdet med samtaleterapi, parterapi og stresscoacing igennem de sidste 15 år. Kathrine har en blog, kathrinephilipsen.dk, hvor hun skriver om sin tilgang til stressbehandling.

 

Hvornår har man brug for en stresscoach/terapeut?

Mange med stress drager stor nytte af professionel hjælp i deres forløb. Vi kan hjælpe dig med, hvordan du bedst håndterer en langvarig stressbelastning, så du får opøvet en værktøjskasse med teknikker til at få ro på krop og sind og kommer tilbage i balance igen.

 

Hvordan er det at gå i terapi for stress?

Det er en meget personlig ting at gå til behandling, og ikke to forløb er helt ens. Det er en god forudsætning for et vellykket forløb, at du går ind til det med et åbent sind og et ønske om at dele og arbejde med den situation, du står i.

 

Sådan foregår en behandling

Behandlingen starter altid med en indledende samtale, hvor vi taler om din situation, og hvad der har udløst din stress. Vi laver en kortlægning af dér, hvor du står, og problemernes omfang for at bedømme, hvor belastet du er, og hvordan du bedst kommer videre.

Herefter tilrettelægges et forløb skræddersyet til netop dig med inddragelse af relevante mentale, fysiske og kognitive teknikker, som vil hjælpe dig med at håndtere dit stressforløb på den bedst mulige måde og vende tilbage til et godt liv med gode rammer for din hverdag.

 

Hvad koster det?

En enkelt time          700,-

6 gange                    3.900,-

10 gange                  6.000,-

 

 

Læs mere

Folder Stresscoach/Samtaleterapeut 

 

 

 

Introduktion til meditation

Har du tankemylder?

Har du behov for ny energi?

Har du lyst til og interresse for at prøve meditation?

 

      

 

 

Kontakt os i dag

COOKIEPOLITIK