Efterfødselstræning


Holdtræning for både mor og barn. Vi starter med at lave forskellige lege og aktiviteter med børnene, der stimulere sanserne primært den vestibulære-, den taktile- og  den dybe muskel- og ledsans. Vi laver hovedløft, snurrer, triller, laver kolbøtter, synger, massere og meget andet – altid med gode greb og vejledning, så alle får en god oplevelser og noget med fra træningen til stimulering i hjemmet. Der bliver også fortalt om motorisk udvikling, hvad er godt/skidt, bære- og pusleteknikker, lejringer og meget andet.

Træningen til børnene varer 45 min. Efter ca. 15 min pause laver vi træning til de voksne (også 45 min.), mens børnene sover, hviler eller leger. Vi træner mest stabiliteten i bækkenet, mave og ryg, men kommer kroppen igennem i løbet af de 5 gange, vi mødes.

Barnet skal mindst være 7 uger ved start og helst under 16 uger.

Et forløb er 5 gange og koster 750,-. Det foregår i træningssalen på Danmarksgade 5B mandag formiddag kl 10.30. Det er muligt at deltage i 2 forløb, så bliver aktiviteterne/træningen til børn og voksne tilpasset alder og øget styrke. Der startes nye hold hver 6 uge. I kan få oplyst datoer ved at ringe til klinikken på 97152242,  eller sende en mail til mail@ikastfys.dk

Kontakt os i dag

UDVIKLET AF: SØGEMEDIER A/S - COOKIEPOLITIK